Voor meer informatie over Zeglis bieren kijk op 

Alcoholpercentage: 5%
Bitterheid: 35 EBU
Kleur: 10 EBC
Schenktemperatuur: 4 tot 6 graden Celsius

Zeglis Pilsener is een Pilsener dat lekker wegdrinkt. Gebrouwen met Saazhop.

Zeglis Koppige Veyenn – NEIPA

Alcoholpercentage: 6 %
Bitterheid: 37 EBU
Kleur: 10 EBC
Schenktemperatuur: 6 tot 8 graden Celsius

Koppige Veyenn is een Gul gehopte New England IPA met Galaxy en Mosaic-hop. Aroma’s van tropische vruchten zoals papaja, mango en citrusfruit. Fluweelzacht dankzij de lage bitterheid en een volle, maar zeer verfrissende afdronk.

Alcoholpercentage: 6,2%
Bitterheid: 30 EBU
Kleur: 20 EBC
Schenktemperatuur: 6 tot 8 graden Celsius

Andermaal Yellow Sub blond is een verrassend bier gebrouwen met de nogal bijzondere Duitse hopmix Yellow Sub. Yellow Sub geeft het bier een zacht aroma van zoete sinaasappel en zwarte bessen.

Alcoholpercentage: 7,2%
Bitterheid: 30 EBU
Kleur: 24 EBC
Schenktemperatuur: 6 tot 8 graden Celsius

Dit prikkelende bier valt op door de typische smaak van dennennaalden. Een kruidig fris-bitter bier, heerlijk na een boswandeling. De Azacca-hop voegt aan de dennensmaak nog een fruitig aroma van ananas toe.

Alcoholpercentage: 7,5%
Bitterheid: 30 EBU
Kleur: 75 EBC
Schenktemperatuur: 8 tot 12 graden Celsius

Zeglis Herfsthout is een herfstbock gebrouwen met toevoeging van kersenhoutgerookte mout. Deze bijzondere mout geeft het bier een subtiel kersen-aroma dat goed past bij de karamel- en cacaotonen in het bier.

Alcoholpercentage: 9%
Bitterheid: 80 EBU
Kleur: 18 EBC
Schenktemperatuur: 8 tot 12 graden Celsius

Kong Sverre is een barley wine gebrouwen met Kveik (Noorse gist). Deze gist, afkomstig van een traditionele Noorse brouwer, produceert zachte, sinaasappel-achtige aroma’s. Kong Sverre is volmondig, licht hoppig en aangenaam fruitig.

Alcoholpercentage: 10%
Bitterheid: 60 EBU
Kleur: 155 EBC
Schenktemperatuur: 10 tot 10 graden Celsius

Deze vanille stout is een imperial stout waarin je chocola, koffie en iets van rook proeft. Het is zacht en stevig tegelijk. 

Alcoholpercentage: 10%
Bitterheid: 60 EBU
Kleur: 14 EBC
Schenktemperatuur: 10 tot 12 graden Celsius

Deze Temeer is een imperial stout Barrel  Aged op een vat Jamaican Rum waarin je naast een vleugje rum ook chocola, koffie en iets van rook proeft. Het is zacht en stevig tegelijk. Een deel van de batches Temeer wordt regelmatig op vaten gerijpt en is dan in beperkte oplage verkrijgbaar.

Alcoholpercentage: 10%
Bitterheid: 60 EBU
Kleur: 14 EBC
Schenktemperatuur: 10 tot 12 graden Celsius

Deze Temeer is een imperial stout Barrel  Aged op een vat Jim Beam Whisky waarin je naast een vleugje whisky ook chocola, koffie en iets van rook proeft. Het is zacht en stevig tegelijk. Een deel van de batches Temeer wordt regelmatig op vaten gerijpt en is dan in beperkte oplage verkrijgbaar.

Zeglis

€ 17,50

Zeglis

€ 17,50

Bierpakket in mooie kadoverpakking: Wisselteelt (Pilsener), Eersteling (IPA), Herfsthout (Herfstbock), Kongs Verre (Barleywine), Naalden (Dennenbier), Wisselteelt Vanillestout (Stout).
En jawel hoor, bestel je 2 pakketten dan krijg je er ook een aantal Zeglis bierviltjes en een Zeglisglas bij om de feestvreugde helemaal compleet te maken.
Het Zeglisglas kan je ook apart bestellen.